מיוס בייקרי בתחילת הדרך
העסק הוקם במרץ 2020 על ידי בעלת המאפייה \ קונדיטוריה – מישל.
הסיבה להקמת העסקת הייתה ביקוש רב ללחמים ומאפים באזור של בעלת העסק עקב הקורונה ותחילת הסגר וזה הוביל לפתיחת העסק.
העסק מספק לחמי מחמצת, חלות ומאפים טריים מידי יום שישי לכול אזור אשדוד והסביבה.
הסיפור ההיסטורי של העסק : בתחילת הקורונה החוסר וודאות היה גדול, חוסר התעסוקה ועלייה ברמת ההיגיינה בכל מקום, אנשים רבים פנו אל בעלת העסק ואמרו שהם לא רוצים לקנות במאפיות התעשייתיות. ולאחר שהיא החליטה לעשות נקודות מכירה בודדות, הביקוש עלה, והעסק התפתח וגדל.
מפתיחת העסק היא ביצעה נקודות מכירה לאחר מכן היא פתחה מקום בביתי בו יכלה לאפות בכמות גדולה יותר.
כול הכלים הביתיים שהיו לה שימשו אותה במאפייה ולאט לאט על ידי שינוי שיטת העבודה והתמקצעות רבה יותר התפוקה טובה יותר.
כול פעם שהיה מכשיר חדש שקנתה הוא היה יותר שימושי ובעל יותר יתרונות בכך הוא שיפר את ההתנהלות כעסק (פחות זמן עבודה יותר לקוחות והמוצרים איכותיים יותר).