מאפיית ברמן

מאפייה אזורית

שמות המגישים

עינב רבינוביץ, שחף יוסף

ביה"ס:

גן יבנה

כיתה:

ח

עיר:

גן יבנה

-הווה.jpg

פרטי העסק

שם העסק:

מאפיית ברמן

תחום הפעילות:

אפייה של מאפים ולחמים שונים

שנת ההקמה:

1965

טלפון:

שעות פתיחה:

א’-ד’ 7:00-19:00​ ה’ 7:00-20:00​ ו’ וערבי חג 7:00-15:30

אתר:

רשתות חברתיות:

כתובת:

אגריפס 42, ירושלים

  • מאפיית ברמן בתחילת הדרך

    מאפייה הוקמה ע"י טודרוס הלוי ברמן ואשתו קרישא. הם שמו לב שעולי הרגל הנוצריים לא אכלו את הפיתות המקומיות ושאר מיני המאפה הערביים לכן הם החליטו לפתוח חנות למכירת ככרות לחם רוסי. העסק זכה להצלחה בקרב עולי הרגל הרוסים וגם בקרב היהודים. כשבנם יהושע היה בן 15 הוא הצטרף לעסק המשפחתי והחל לנהל אותו. את הקמח הביאו מתחנת קמח היהודית הראשונה שהייתה בבעלותם שנפתחה ע"י יהושע. הוא גם הקים את המאפיה הגדולה ליד שכונת מאה שערים. את החשמל סיפקו גנרטורים. הכרכרות שסיפקו את הלחם היו כרכרות מעודפי הצבא האוסטרי שהובאו לארץ. את הביצים לחלות השבת סיפקו תרנגולות שחיו בלול בסמוך למאפיה. בשנת 1965 עברה המאפייה לאתר חדש, שם היא נמצאת עד היום. אחר מלחמת ששת הימים ואיחוד ירושלים, החלה המאפייה לספק לחם מעבר לגבולות ירושלים וסביבתה ובהדרגה התפשטה לכל רחבי הארץ. ​

    בשנת 2001 רכשה המשפחה את רשת מאפיות ואיתה נוספו למאפייה מוצרים חדשים. במהלך השנים הרשת גדלה, נוספו לה מוצרים והם המשיכו לקנו חברות אחרות.

  • מאפיית ברמן כיום

    כיום המאפיה הפכה לרשת גדולה. משתמשים בה באמצעים משוכללים ומועסקים בה כ-400 פועלים בשלוש משמרות. כתוצאה מכך תפוקת כל קו ייצור מגיעה ל-3,000 ככרות לחם בשעה. המאפייה משווקת את מוצריה ברחבי הארץ. המאפייה מייצרת מגוון רב של מוצרי מאפה. לרשת לקוחות רבים הכוללים את המשטרה, רשות בתי הסוהר ועוד. לצד המפעל ישנה חנות מפעל, קונדיטוריה ובית קפה המוכרת את מוצרי המאפייה והקונדיטוריה. בנוסף מפעילה המאפייה עוד 3 חנויות.

    Slider Image
  • מאפיית ברמן עם הפנים לעתיד

    יצרנו אפליקציה כדי שהעסק יוכל לחסוך בחשמל ולהתייעל מבחינה אנרגטית