
בית המאפה של הג'ינג'י בתחילת הדרך
בית העסק הוקם בשנת 2011 על ידי צביקה יעקב בעל בית העסק כיום. סוג עסק זה נבחר מכיוון שבעל העסק כבר היה בתחום האפייה והעדיף להישאר בתחום. עסק זה התחיל כתנור אחד.
שמות המגישים
אופק אבני, נועה פרץ, נעמי טלפוס
ביה"ס:
אורט רבין גן יבנה
כיתה:
ח
עיר:
גן יבנה
בית העסק הוקם בשנת 2011 על ידי צביקה יעקב בעל בית העסק כיום. סוג עסק זה נבחר מכיוון שבעל העסק כבר היה בתחום האפייה והעדיף להישאר בתחום. עסק זה התחיל כתנור אחד.
בית עסק זה מוכר לחמים לחמניות ודברי מאפה שונים. עם גדילה בביקוש גדל העסק. לאחר כמות זמן בבית עסק זה גדל מספר התנורים ומספר הלקוחות. לאחר התפתחות חשמלית בבית עסק זה גדלה כמות התנורים וכמות המאפים שיכלו להכין גדלה. המכשיר הצורך את הכמות הגדולה ביותר של חשמל הוא התנור של הלחמניות הצורך 400 וואט בכוחות עצמו. כאשר שאלנו אותם אם יוכלו לדרג את השימושים החשמליים הנפוצים ביותר שיש הם דירגו את התנור של הלחמניות במקום ראשון לאחריו תנור הבורקסים שצורך 300 וואט ואז שאר התנורים במטבח שצורכים 200 וואט או פחות לאחר התנורים הם דירגו את המקררים במקום אחרון. רוב צריכת החשמל בבית העסק קורא בין 4 בבוקר ל6 בבוקר ובשאר היום כמויות הצריכה נמוכות.